Klickat hem!!

Älskar shortsen, linnet är fett snyggt & tjocktröjan ser grymt mysig ut :3 NU: ligger i sängen och chillar, är helt galet trött efter min sista riktiga skolvecka i årskurs 8... Nästa vecka är det en hel vecka med ENDAST sex&samlevnads pass ( har skolavslutning onsdag v. 24, alltså inte som de flesta andra skolor ) PUSS


Trööööööött

Imorrn är det Fredag dåra, ska inte till skolan då för har friluftsdag då och jag har problem med båda mina fötter så ser inte någon anledning varför jag ska följa med och stå och vara "funktionär" och frysa i regnet! Elin ska tydligen också vara hemma så vi ska dra till Ica, köpa gott & sen kolla film! PUSS


Bigbrother nu

Tjaaaa osv! Kom hem från knatten runt halv 7, som btw gick sisådär. Vi blev 5 tränare på 4 barn... Sista gången innan sommarlovet och bara en massa spöregn! Men men, kom hem, drog på mig kläder sen åkte pappa och jag och köpte pizza sen drog vi hem och åt den framför BjörnGustafssons film :) Nu har jag duschat så sitter i min sparkdräkt/onepiece och dricker ett glas festis framför bigbrother från igår! HÖRS SEN!!


Sista knatteträningen innann sommarlov nudåååååå


Just nuuuu

I mina öron (y)


Hatersgonnahate

Sisters Point Felace shorts Denim Bubbleroom.se
WOOP WOOP! Ska beställa hem dem här shortsen + ett par tröjor imorgon, jag döör va fina shortsen är! Jag vet att ni är avundsjuka. Nej skämtåsido, eller nått. Ahja, har inte gjort mycket den här kvällen. Somnade lite fint i soffan & vaknade sen och kom på att jag hade träning, thumbs up Ebba!! Men skulle ändå inte kunnat köra så mycket pga min cp fot så de kändes inte så feeel med en powernap!
Låter som en gammal tant eller nått. Men men, har förövrigt bytt skal på min mobil och den ser ut som en jävla discokula, har friluftsdag på fredag också så mina planer att handla shorts känns ju lite förstörda, orkar fan inte dra hem och duscha sen åka till jakan. Nej, hoppas på soooool istället så jag kan ligga i den där jävla solstolen och få lite färg. Hejdå!

Heeeeeeejj

Skolan flöt på, drog sen och handlade med mamma. Är helt galet trött just nu, skriver senare! Puuuuss.


I'm happy and I show it

WOHOOO, nu har jag musik på min mobil!!! Yäyäyyäyääää :D

HAHHAHA ingen förstår min lycka! Nu slipper jag all reklam på thevoice! Hihi, just nu sitter jag iaf och kollar på bigbrother och är tröööööött. Tackar absbbdkfnfldldnbdld för att jag har sovmorgon imorgon!!! Men hörs sen, puss!!


Home now

Hemma från träning + knattebollen... Knatten var enormt jobbiiiiiig alla ungarna var helt galna?! Anja sen blev det träning, gick åt helvete + fick galet ont i min fot absbbdkfnfldldnbdld -.- men men, har duschat & ätit middag nu oooch fått hem mina 3 skal + skärmplast :) awesomeee, bild kommer på skalen! IMORRN HAR JAG SOVMORGON, kärlek!!


Dagenssss


Inget annat än kärlek till dem här


💙


Tralalaaa INSTAGRAM

Följ mej på instagram, uppdaterar ofta med bilder som för det mesta inte kommer upp på bloggen!


vill ha sommmarlov nunununu

Heeey, har inte hunnit ladda över musik än... Pallar fan inte haha!
Gör det någon annan dag bara, annars då? Det kommer bli typ 11 grader och regn? Sen sa dom precis på vädret att i helgen kanske det kommer snöa? Wtf? Haha... sveriges väder är så jävla fuckd up...
Kan slänga in veckans planer sen hörs vi nog imorgon!
Imorgon : Knatteboll + träning, Onsdag : Träning, Torsdag : Knatteboll + trorligast träning. Fredag : Köpa shorts sen slagga med Elin. Lördag : - Söndag : m a t c h !
VILL HAAAA!

Ajjjjt gatooooos

Döp om dig till Jesus och tro på sig själv.


Keep calm and forever young

Tjaaaa, HAHHA galet länge sen jag sa så... Hahaha... Ahja! Sitter framför tvn nu och har precis ätit en nurrilett. Ska kanske ladda över musik till min mobil strax, men får se om jag orkar! Imorgon har jag iaf knatteträning sen träning på direkten efter sen på fredag ska jag slagga med Elin. GALET LÄNGE SEN MANNEEEEEEN!!


Home

Heeey, kom hem nyss! Drog och klippt mig runt halv 4 efter att jag köpt en bikini. Blev lite kortare än tänkt... Har typ lugglugg. Men men, sen drog jag & träffade Elin. Vi gick runt, snackade om en maaassaaaa sen åt jag en macka på tasty's och träffade sen Linus! Sen bussen hem och snart ska jag hoppa in i duschen, puss!


Påväg mot min frisör & klippa mig! Sen träffa Elin!


Trololooo

Usch ser förjävlig ut idag... Buhuuuu... Hata måndagar :( Ahja e i skolan nu, hörs sen!


K BRY

image description
- Jag hatar att hoppa in direkt i duschen efter en match eller träning, jag vill alltid typ sitta och chilla i 20 minuter innan haha.
- Jag tycker alla dem här orden ''ajde,brää'' låter så fult. Och sen när människor säger orden i fel ordning, t.ex. istället för 'jag drack cola' så sägs istället ''cola jag drack' man ba... wait what? Det låter så fult!!
- Jag älskar kläder, kan sitta & kolla på olika hemsidor fett länge hähähä.
- Jag har fett många mjukis/mys byxor, fan svårt att hinna använda alla -.-
- Jag är nästan aldrig inne på facebook? Det är helt galet tråkigt. Men jag är beroende av instagram huehue (y)
- Jag hatar när man har hatkärlek till vissa människor...

NEEEEEEEEEEEEEEJ :(


Beställt hem lite saker till min iPhone!

Heeey, har klickat hem lite greja som sagt. Men såg precis att ett av skalen var sjukt ömtåligt och allt stod det i "info texten". Åååååhh, sugavmej.se HAHAH. Aja whatever, nu kollar jag på bigbrother avsnittet från i fredags :) puss!!

- LITE BILDER FRÅN HELGEN -


bestbuddieee

Heeey, blir lite snabbt nu för vill gå uuut på altanen och lägga mig i solen (y)
Fredag: Ebba + hennes föräldrar hämtade upp mig runt .... 7? Sen åkte vi till deras landställe, köpte kebabpizza (hahaha) sen chillade bara jag och ebba i våran stuga med film, monopol ( vi lägger våran standaaaard ) och sånt!

Lördag: Vi åkte runt med deras ciao moppe, tog årets första dopp (!), låg och snackade vid bryggan, körde monopol HAHAH sen på kvällen kollade vi på eurovision song contest med... monopol vid våran sida HAHAH, gulliga vi är. Sen blev det film sen somnade vi någongång.
Idag: Gick upp runt 10, packade ihop, åt frukost sen drog vi hemmåt. Vi åt på mcdonalds i stäket sen drog vi direkt till våran match som började halv 2! Var helt jävla galet varm och det blev tyvärr en ful liten äcklig förlust. Men men, life goes on.
Nu ska jag smörja in mig med aftersun på mina brända axlar huehue, Hörs!!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Hemma från ebbas landställe + match nu, hörs sen!


TACK PAPPAAAAAA

Ääääääntligen!! De luktar himmel HAHAH


New in ;)


Hejjj

Hola gatos, sitter här med mina homies och har lunch om 30 minuter, efter skolan ska ja umgås med Eliiin. Kolla lite kläder, chilla i solen sen måste jag packa lite till Ebbas landställe som jag åker till idag. Ingen aning när vi åker men men. Kommer inte blogga i helgen tror jag, men men. PUSS

Kolla va fin eeeeeliiiin är!! :O


//ebba


Dagens

Skit kass bild men orkar inte ta ooom. Shorts & tjocktröja för er som inte ser ;)


Nu : BIGBROTHER

Ska kolla bb nu med lite frukt & yoghurt! Imorrn blir det... ATT DRA TILL BESTBUDDIES LANDSTÄLLE TILL SÖNDAG! Woop Woop :D


Freeedag imorrn (y)

Hemma från knatte bollen nurå... Duschat och ätit middag. Träningen var jobbig och tråkig. Endast 6 av våra 15 barn kom och vi var 4 tränare + 25 grader utomhus... Wähäääää -.- men men, hörs sen! Är galet taggad inför en myyyyysig helg!! Ni får höra planerna sen ;)


Knatte träning nuu


New in :)))


Prutt


Dageeeeens

Och ja vet att det är lite vitt på min iPhone men de e på min plast bara... Får inte bort det haha!


$$$

Heeey, ligger i sängen nu. Chillar och så, kollar appar och har ingen aning hur man får över musiiiik. JAG KLARAR MIG INTE UTAN MIN MUSIIIIK!!!!
Haha ahjaa, slänger in en bild från idag. Fina ben osv. Puuuuuss


WOOP WOOP !!!

Woop woop! Grattis på födelsedagen mej själv!!

Hihi, fyller 15 idag rå! Började dagen med en sovmorgon till 20 över 10, sen skola osv. Efter skolan drog ebba och jag till jakan och jag köpte en bandeu (bild kommer) sen drog vi och mötte upp mamma och tog min andra livmoderhalscancer spruta sen handlade vi mat osv.
Sen kom jag hem, vi grillade hamburgare och jag fick mina presenter! En iphone 4s i svart, lite cash, bikini underdelar + en överdel som kommer någon dag i veckan med posten, victoria secret body mistar som också kommer i veckan och lite sånt! Awesome! Har ganska precis kollat på bigbrother klippet från gårdagen med lite daimtårt + jordgubbar samtidigt som jag fixat med appar & inställningar till min mobil! Nu ska jag fixa mig lite sen kolla tv och fixa med mobilen huehue... hörs sen! PUSS!!!

MY BIRTHDAY TODAY !!!!!!!

Tjooooo , fyller år iaf. 15 år nurååå , har fått en iPhone 4s ! Woooop Woop , vi hörs sen :)))


Trolololooo

Heeej, hemma nu, har ätitmiddag & duschat! Knattebollen var heeeemsk, ungarna vägrade ju lyssna sen att det är 25+ gör ju inte saken bättre... Lite för varmt för att springa efter en massa ungar om man säger så! Träningen gick iaf bra, kämpade på och allt! Nu ska jag göra nått, kanske kolla fotbollen på tv? Får se! PUSS


Tralalalalaaaa, jag är kääääär! Jeffrey Campbell Lita är sååå fucking snygga, ögon orgams osv... När jag går ut 9'an kommer jag stååå där med ett par ljus bruna lita's i mocka... wääää... rysningar i hela kroppen! FUCK VA SNYGGAAAAA

SHORTS I MITT HJÄRTA

image descriptionimage description
Ajjjt, ere katten?? Nej det är bara Ebba! Haha, okej hej torr humor... fast det där var inte ens humor. Ahja, skit i det! Hemma från skolan nunununu! ÄNTLIGEN! Helt fucking slut på bussen hem kände jag...? Ahja, skolan har rullat på helt okej, så nu blir det att äta något sen ta cykeln ner till knattebollen för att sen på dirren ha träning! Vi hörs sen, puss!!!

tralallaa shorts å allt !!


Drar till skolan nuu

Hej! Sitter här nu, klar osv. Men shorts! WOHO!! Ska ju bli 21+ idag så det är ju  lite awesome? Ahja, nu ska jag fixa det sista sen dra ner mot bussen, vi hörs senare. Puss!

SHOPPINGEN , till ebba hihi

den rosa koftan är mycke finare i verkligheten..


HEMMA NU / m

Kom precis hem från att ha varit i stan ett x antal timmar med min pappa. Köpte ett par slimmade mjukisar fråm Hollister, en tröja därifrån & en jätte söt "kofta" från J.Lindberg. Sjukt nöjd! Älskar min pappa mest hihi.

Nu ska jag sätta mig ner & plugga matte. Prov imorgon..!


WOOOP WOOOOP SHORTS IMORRN ELLER NÅTT TYYYYYYP!!

WOOP WOOP! Helt jävla galet nice väder!! Hihi, är på bezta humöret just nu! Vädret är helt galet, har legat i solen varje dag i 4 dagar nu typ? Hihi, men aldrig tillräckligt för att få rand... Sen min vecka är fullproppad med fotboll typ men på fredag efter skolan, bam bom! Kommer lägga mej och steeeka hela dagen tills jag har match!!
Hihi ahja, kom hem runt 5 från att ha varit med Michaela i centrum. Vi snackade, kollade lite och shoppade lite osv! Myyysigt, sen runt 5 somsagt drog jag hem för hon måste packa. Så la mig i solen i 20 minuter typ sen blev det lite kallt... Så nu sitter jag här och ska strax hoppa in i duschen sen taggelitagga spanska och lite hemkunskap för att sen kolla på bigbrother!
Fick med mig dem här sov/chill shortsen + en vit spets bandeu men den ska jag byta storlek på imorgon!



shoo

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3504953/images/2012/pic_203485476.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3504953/images/2012/pic_203485478.jpg" class="image">


DJ Antoine - Song to the sea

Heeej, är klar nu så ska väl snart dra mej ner mot bussen? Har engelska, spanska sen lååång no pass sen slutar jag tre och då drar jag och träffar Michaela, saknad... Hursom, de står i tidningarna att den här veckan kommer bli varm, woop woop!! Har 2-3 träningar i veckan, 2 knattebollsträningar & 2 matcher nu i veckan, haha sjuukt mycket men det är så jag rullar! Nu ska jag hitta mina blåa hörlurar sen gå ner till bussen. Hörs senare!

WHÖÖÖPISHH

Har pluggat So nu, gick väl ok. Ahja, har iaf gjort det nu så ....
Nu blir det grillat med sallad, grillad majs, klyftpotatis oooosssvvv. Haha, u gotta love sommaren (y)

Dansa, pausa, Dansa, pausa

Heey, har inte gjort mycket idag alltså...
Har legat i solen med musik i öronen i kanske 1 timme? Sen kikat runt på lite kläder och sånt, ahja annars då? Är trött som fan och har världens badsug... nästa helg fan! Då ska jag bada förihelvete hahaha! Ahja, nu ska jag kaaaaanske sätta mej med min so, annars hamnar jag lite efter i min planering men whatevaaa, vill ut i solen! Imorrn tror jag btw att jag ska träffa michaela en stund, wihoooo. Miss ma guuurl!



Sicillien förra sommaren... imiss. Men längtar tills vi åker till italien i sommar, wohooo. Kommer bli bruuuunis då, fyfan va skönt! Kommer nog bli lite långtråkigt då när min bror inte vill följa med men ändåååå. Ge.Mej.Utomlands.Resan.Nu.TACK.

fuck

Solat lite nu, så skööönt. Ska ta något att äta sen trroligast plugga fittso'n, åååh är på sämsta humöret någonsin. SugAvMig.

Naa, we won't get caught

Heeey, hur mår ni idag då? Själv mår jag as bra! Haha nära, leker känd bloggare osv. Nej men heeey, vaknade runt 20 över 10, låg och chillade lite tills jag gick hit. Till datan. Har snackat lite med mami och mormor också och tror att jag ska beställa hem lite grejjor idag! Lite body mist's osv..! Blir trorligast så, annars imorrn eller nått! Nu ska jag iaf ta något och äta och kolla på tv eller så, sen när mormor, morfar & jocke dragit så ska jag lägga mej och sola en stund tror jag sen plugga lite so! Puss, hörs sen!

(y)

Okej, det där med glass har det inte blivit något av huehue... Är så jävkla trött. Har ont i min rumpa. Är hungrig. Lite ont i halsen. Och helt jävla galet trött. Buhuuuu, ska du börja gråta också? Nä nu ska jag ta mej något att äta sen typ... ja ja venne. Sova? Kolla tv? Vet inte riktigt, ahja imorrn ska jag iaf chiiiilllaaa och bara ta det lungt! Soooola om det är bra väder sen plugga lite, sen på onsdag fyller man byxmyndig! Jaaja, det är inte siffran som är viktig. Utan att världens bästa tjej fyller år. Det är det viktiga. Och ja, jag älskar födelsedagar. Både mina egna och andras. Usch, fan va trött jag är. Helt sjukt tråkigt skrivet inlägg, kommer nog raderas imorgon. Fuck, drack upp mina energudrycker igår, buuuhuuuu.



Första skoldagen, då vi började 8'an. -ILoveYouGuys- På riktigt, jag går i fucking 9'an om typ 4 månader. (Ignorera det faktum att jag inte har en endaste jävla aning om när min skolstart är.)

ful idag, så haha vääägrar typ uppdatera instagram...

Hemma från Grönalund nuuuuuu, var skit kul! Inte varit där sen Agusti typ? Wihooo, åkpremiär för mig idag då! Var iaf skit kul, drog in dit med Bellovic så vi var där vid öppningen ( klockan 11 !!! ) och åkte i princip heeela dagen? Hahaha kaos i spökhuset asså... skämde ut oss som fan men det funkar ju också. Ääälskar frittfall, insane och popexpress huehuehuee... Ahja, sen kom pappa och hämtade oss ( skönt ) hade fan inte orkat ta tunnenbanan till kista sen buss till jakan sen buss till mig haha, lite sug så där att tåget inte ''finns'' där ända tills måndag haha, skulle inte alls behövt gå upp lika tidigt imorse då!
Ahja, nu ska jag ta glass & vaaarma hallon och göra något. Puss!!!

HATERSGONNAHATE

Heej, snabbt nu. Reklam på bigbrother just nu, sitter då och kollar på det via datan med lite powerking och choklad. Awesome! Håller opckså på och tänker på va ja ska ha på mej imorrn... sen måste jag platta håret också! Ahja, en snabb uppdatering där iaf, puss!

favoriten ne-yo <3


FUCKYOU

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Uttråkad, trött & arg. Fråga inte varför texten blev blå, ååh fyfan.

HOLA

Heeeey, kan berätta lite snabbt om gårdagen? Bella och jag träffades runt 1, lallade runt lite, snackade och sånt där! Sen runt 6 drog vi till sibylla och käkade middag, goooodaste! Sen hem igen, sen ut. Hahah, Amanda kom runt halv 9 eller nått och så var vi 3, haha vart lite kaos tillslut och vi drog hem i bra tid, haha tuuur det! Amanda drog hem till sig och jag och Bella till mig, bäddade ner oss med snackas och film och deckade fint strax efter det!
Vi vaknade runt 8 (?!) och hann kolla på 2 filmer innan hon drog hem, så nu är jag nyduschad och frääääsh! Sitter med världens oversize tröja och ett par shorts och ska strax ta någon macka och sätta mej framför tv'n, fick förresten en 500 av mamma igår! Azum, 300 till åkband imorgon och 200 att slänga ner i fickan, woop woop! Fyller förresten år på onsdag, love life!

image description

New in - köptes igår , men glömde eyelineeeer

Snart drar Bellovic hem och då ska ja duscha, fräscha till mig osv innan mormor , morfar och Jocke kommer! Idag ska ja bara villa hemma, umgås med mormor och morfaaar sen kanske dra och kolla på min match om jag har ork... Vi får se!! Men höra sen , puss


Tralalalaa

Godmorgooooon , igår va kaos sen träffade vi Amanda. Deckare fint runt 12 halv 1 och nu kollar vi film , puss !!


SVAR PÅ TAL / M


svar : hahaha aa , jag vet det nu .. :$


I love you


Med bellovic

Vi är coola och ni andra är åsnor som inte kan gnägga och är fula


looov dag

madde jag pallar inte ha blogg med dej om du bara uppdaterar fett sällan fast du är inne 24 på ig & fb , huehue. now u knooow:))))))

SNART DRAR JAG OCH TRÄFFAR BELLA, UPPDATERING KOMMER SUGA FRÅN MITT HÅLL. HEJDÅ.

Keep calm and carrie on.

Heey, vaknade för en stund. Fattar inte va de är för fel på mig som vaknar såhär tidigt...? Ahja, skit skönt med 2 lovdagar nu då! Ska spenderas med Izabella idag + inatt sen imorgon kommer mormor, morfar och en av mina kusiner ner från dalarna hit så ska väl umgås med dom! Sen på lördag blire grönalund, woopiiiish!
Men ska vääl börja fixa mej nu, har inge bättre för mig. Ska platta mitt hår, wooow va cool du e. Nej men har inte plattat mitt hår sen typ jag praoade? Eller typ 2 gånger sen dess, absolut inte för att jag gillar mitt hår oplattat utan bara för att jag inte har orkat, men men. Vi hörs senare, puss!!



SPOTIFYYYY

Heey, siter här med feet magont... wää hate it. Ahja, ska se om det är nått på tv annars går jag och lägger mej och chillar i sängen med instagram och sånt! Imorrn ska jag iaf träffa Bella runt 1 rycket och vi har lite olika planer beroende på vädret! Men vi hörs imorrn, puss!



bara för att jag precis fick ett sms av henne, åmajgad va gammal hahha...

oherre ja bjuder!!!

Heej, har precis varit på ica med pappa och handlat lite, dels till imorrn då det blir att slagga med bella, lite ff får vi oxå! Naaaajs (y) Ahja, nu måste jag återgå till fitt so:n jag har... inte skrivit ett skit men nu har pappagett mej ett x antal idér så det kan nog bli bra med hans hjälp, det lbir det alltid. Fast då blir det oxå ett x antal bråk på det men men ;) Vi hörs senare, puss!!



JAG ÄLSKAR ER


HEMMAAAAAAAA

Hemma från skolan nununu! Sköööönt, har precis ätit sånna där skiiit mörka mackor ni vet? Överdrivet mycket fibrer och nyttiga? Haha, dem smakar egentligen inte gott men vafan! Ahja, skolan då? Hade sovmorgon sen matte, var skit chill lektion, mer än halva gruppen var borta på origentering så vi var typ... max 10? Fyfan va skönt!! Lyssnade musik hela passet och fick väl ett par tal gjorde.
Sen so hela eftermiddagen, vi kollade på avatar. Och nu har jag fett mycket och göra egentligen så ska städa mitt rum... åmajgad inte gjort det på jag venne huuur länge HAHA, så måste städa det sen plugga so! Somfan... jag hatar verkligen att plugga, + jag kan inte plugga. Typ omöjligt.. Ahja, till min hjälp har jag powerking sen måste jag kolla på bigbrother klippet från igår! Somnade ju helt galet tidigt igår... Så venne hur bloggningen blir idag, har kind of mycket att göra, sen ska jag duscha och fixa lite så ja,  nu ska ja dra på mej mjukiskläder sen hörs vi ikväll!!
gulligt, tagna nyss

lyckaaat

Godmorgoooon, ska strax äta lite frulle sen fixa mig. Har sovmorgon idag!!
Annars då? Igår runt halv 9 gick jag och la mig i sängen för att vila foten, men jag somnade. Så runt halv 12 kom mamma upp och väckte mig, haha. Hon sa bara att jag sovit sen halv 9 mer kommer jag inte ihåg för jag deckade ganska snabbt därefter. Och sen vaknade jag 7. 1 och en halvtimme innan min väckarklocka ska ringa. HAHA, asså huuuur lyckas jag..? Ahja, har iallfall legat i sängen framför fb, ig och sånt och nuuuu ringer min väckarklocka..!
Ahja, vi får höras idag efter skolan eller nått sånt. Tror inte det lbir en träning för min del, eller ja. Det blir det inte. Ingen aning vad jag istället ska göra, men vi får se. Min fot är lite svullen fortfarande och den gör ont, men som tur är det inte en stukning, hahah det hade jag känt om det var! Ahja, osäker på om det blir match på fredag för min del, måste nog vila foten så den blir stark igen... ahja, hejdå!
G A M M A L

LINDAD FOT (y)

Heey, kom hem för en 50 minuter sen? Nja, nått sånt. Knattebollen gick sådär, ungarna var helt galet jobbiga och vägrade lyssna & sitta still.. hatar när man måste låta som en hemsk äcklig tant mot dem haha... usch!
Sen tog jag iaf cykeln de 10 metrerna typ till det riktiga gräset där vi hade träning, han endast springa ut på gräset innan jag fick sätta mej i båset och linda foten med is påse osv. En ordentlig vrickning på min väääänster fot, fuck. Om det händer igen på vänster kommer jag få två helt fuck'd up fötter... jag orkar inte. Sen ni skulle varit där coh hört knaket som kom efter.... FYFAN va äckligt det lät.
Ahja, pappa fick hämta både mej & min cykel så nu sitter jag här hemma och har duschat & ätit middag. Vi hörs sen, puss!
image description
bildbrist... OOOHJAAAA!!!

Utkast: Maj 15, 2012

Åguud, hemma från origenteringen nu. Hahah såå fucking tråkgit och man blir såå trött haha... Ahja, sprang/gick med Tessan sen jag, Isan, Bella, Ebba, Madde & Hannah var klockrena på vägen hem hahahha, sen krigade vi oss in på bussen och jag ramlade typ och allt hahah.. Ahja, hemm nu som sagt och fyfan va skönt och ha det gjort nu då! Bara friluftsdagen kvar sen har vi inge mera ''stora'' idrotts aktiviteter kvar innan sommarlovet!! WOHOO!!! (y)
Nu ska jag iaf äta något + dra på mig fotbollskläder sen cyyykla ner till knattebollen, usch orkar verkligen inte.. Men får tänka på att jag ändå får 3000 sen då! Sen efter det är det diirekt till min riktiga träning sen cykla hem, kommer vara döööööd typ... ahja, hörs sen, puss!



ÅÅÅH

Oherrejösses va stoooor ja ser ut men nej, i'm not that big. Ska dra mot bussen NU, usch vad ful jag är. Fula, feta joggingskor, vindjacka som är stoor och mjukisbyxor. Huehue... usch. Sen när man är på origentering ute i skogen kan man i n t e kissa. MOGET, skit kul. Tänk om jag behöver kissa!?! JAG KAN INTE KISSA I SKOGEN, hejdo.

oherregud

Åherregud, önska mig lycka till.

Om sanningen ska fram

Jag är jätte feg på kvällarna, en vit skåpbil och hela min mage gör ont haha...
Min största rädsla är sprutor, jag får panik. På riktigt.
Jag tar 10989 egobilder på morgonen sen raderar jag så jag har typ max 3 kvar HAHA!
Jag hatar insekter, speciellt getingar. Det kryper i hela mig och jag mår illa.
Gillar inte när människor pratar om i princip allt, det mesta. Med lixom attityden ''been there, done that''. Sjukt irriterande.
Jag älskar känslan när man gör något någon annan trodde man inte skulle klara, äkta ''suck on that u sucker'' feeling!! hahah.
Jag kan inte spara pengar, shoppar alltid en massa saker. Borde spara och köpa något jag verkligen vill ha huehue.
Musik är inte min drog, kan ibland gå 2-3 dagar innan jag lyssnar på musik...
Jag älskar att åka utomlands, komma till värmen och bara baaam booom, se saker, bli brun, se förjävlig ut fast man bryr sig inte för det är typ enda gången i hela ens liv man kommer se människorna osv!
Jag har verkligen olika peridoer då jag säger olika saker 42/7, just nu säger jag oHERREguuu och skriver osv heeeela tiden haha.
Jag undrar om någon ens läste dem här 'sanningarna'.
Jag älskar att planera, fixa och dona hahaa.
I dont like människor med mycket luft gällande t.ex sin rumpa. Man ba wait whuuuut?? Din rumpa blir inte snyggare om du skryter om den, bara irriterande och typ fylare HAHA!
Jag tycker det är jätte jobbigt när man själv inte äter sen hör man ens kompis/familjemedlem/buss människa som sitter på platsen brevid ÄTA. Det låter sååå äckligt och SÅÅÅ högt!!



HOLA

Hooola, eller nått! Har precis ätit middag och fått en biobiljett av pappa. Hur naaajs? Hihi, annars då? Somsagt origentering imorrn skitskitskit. Har iaf varit och handlat med mamma, köpte lite grejjer till det + en nudel+kyckling grej till lunch. Nu ska jag iaf sätta mej och kolla på bigbrotherklippet från igår HAHAHA, somnade fiiint i soffan runt halv 10 hahah... Hörs sen, puuuuuss!

HEMMA

Heeej, hemma från skolan nu. Hade engelska, spanska och no. Dagen har bara rullat på osv, efter skolan var jag med Bells en stund! Kollade bikinisar osv, ge mej sommar!! Sen tog jag bussen 9 över hem och nu sitter jag här. Ska alldeles strax hoppa på nästa buss för att åka till ICA och möta upp mamma. Måste köpa mat och sånt till origenteringen imorrn, åååååh jag vill inte.
Hatar det av heeela mitt hjärta, sen imorrn efter origenteringen har jag knattebolll + träning... taggelitagga... eller nått... Ahja, ska ta en frukt nu sen dra ner till bussen, puuuuuuuuuuss.
Dagens outift och ja... de andra 2 andra är tagna för 1 minut sen.. jag pallar inte haha, så ful efter skolan!!

världens vackrasteeee

hej jag älskar henne hej då


spanska broooor


MåstE KöpA

 

 


tumblr?

haha jag ska fan skaffa en tumblr blogg, inte för att jag fattar deras hemsida men ja tänker göra de ändå.
skriver här så fort ja fixat!

SOMMAR

Asså herregud, helt galet hur trött jag är på skolan nu. Lärarna, uppgifterna, ALLT. Skulle va så jävla skönt med skolavslutning imorrn sen lov. Seriöst, vittra skolans skolavslutning är om 32 dagar... Jag.Orkar.Inte. Åååh, men verkligen. Längtar efter sommaren mer än nått annat typ, inte ha någon ful väckarklocka på, inge gå upp tidigt, inge plugg utan bara shoooorts, värme, sooool, bad, grillkvällar... ALLT.
Tänk er att dra på sig bikini, shorts, converse och ett linne sen dra till lövsta eller nått. Ååååh, haha jag längtar ihjäl mig som faaan! Oherre gud, sen italien i 2 veckor, kommer sooooola söndeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Hihi, så fucking snyggt med blodnt hår och att vara bruuuuuuun (y) Men men, bara 32 dagar kvar - lovdagar + helger. Woop woop!!!



Dagen efter jag kom hem från Sicillien förra året, haha jääälvar vilken bränna, hade bränt mig lite kanske huehue... Men solade söööönder sista 2 dagarna. Och glömde att använda solkräm...

GÅRDAGEN!!

Okej heej, nu kan ja skriva om gårdagen!
Det började med att Elin och jag drog till komethallen och hon solade, sen handlade vi och sen skrämde vi Isan som fan. Jag bloggade inte igår för vi skulle ha överraskings''fest'' för Isan så vi ville inte avslöja nått. Hursom helst, Isan vart så fucking rädd och hennes skrik.. haha det är i mitt hjärta för alltid! Sen drog vi 4 (ebba, elin, jag och isan) till grillen och käkade kebabpizza/tallrik. Sen hem till Elin, myste sööönder med hallonrutor, chokladfondy, jordgubbar, mashmellows, bananer, chips, dipp, läsk osv. ALLT! Sen kvällen blev lite spårad hahaha, fyfan va ja älskar er tjejer! Alla låg deckade i sängen runt 5? Och vi vaknade runt 9-10, så sjukt jävla trötta, slitna och sen kollade vi på våra videosar från kvällen... hahah omg... Sen åt vi frukost och ja drog hem.  Klart en av de bästa kvällarna på 2012!

Nu har jag solat lite mer, somnade thihih i kanske 30 minuter till? Snart kommer pappa hem med min mangoglass sen senare blir det grillade hamburgare. Hörs sen, puss!

WOOP WOOP

Heeej, kom hem för ett tag sen från Elin. Har haft en galet kul helg med dom, haha de va flippish inatt... Haha, vakna upp helt sliten och trött efter cirka 3 timmars sömn! Nu har jag iaf duschat, solat i 30 minuter och försökt mej på hemkunskapen... Men nej. Fuck no att jag gör det. Usch. Hatar det, men men. Vad vi gjorde osv får ni veta senare för nu ska ja gå upp och ruttna framför tv och sooooooooooooooooova. Hörs (y)

BLOGGAR OM GÅRDAGEN OCH IDAG NÄR JAG KOMMIT HEM!!!

En OSMINKAD bild från förra veckan , ni får absolut ingen live bild. Ser såååh sliten ut just nu...

Mys med Isan, Ebba & Elin! BEZTAAA


JAHAPP, LÖRDAG IDAG DÅ..

Aaa hej, sitter hemma just nu med en powerking och gör inte ett piss. Elin kunde tydligen inte ses idag...? Ahja, ja får väl be pappa dra till hemmakväll med mig och hyra några filmer. Lite skönt ändå att bara chilla, har en äkta trött period haha... Men kanske träffar någon ikväl? Får se, trorligast inte!



VILL HA SOOOOL SÅ JAG KAN SOOOOOOOOOOOOOOOLA!!!!!!!!

HAHAHAHAH FÅR ALDRIG NOG!!

HAHAHAHAHAHAHAH ÅMG DET DÄR ÄR JAG HAHAHAHAHA
HAHAHAH, omajgad. SÅN ÄR JAG OCKSÅ HAHA....HAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, ÄKTA JAG.

Hej

Har hunnit äta middag, kolla bigbrother klippet från igår, ätit naturgodis+powerking och snackat lite med Elin sen jag sist uppdaterat! Är helt galet slut efter den här veckan? Iiiiih, kommer somna tidigt ikväll!
Imorrn ska jag träffa Elin tror jag! Kuult (y) Vet inte riktigt vad vi ska göra...? Ahja, vi får se!

Asså känner verkligen att den här fredagen inte har något annat att erbjuda än att ligga i min säng hahah, så ska fan platta håret sen gosa ner mej med massa täcken och kuddar med ig, fb & blggar framför mig! Myyyys :) Vi hörs imorgon då antar jag? Pusssss! Madde är somsagt på källtorp discot just nu så hon kommer nog inte blogga förrän hon kommit hem!


hej.

Heeej, har duschat för en stund sen. Älskar känslan att gå runt nydsuchad, med inge smink och med en majtröja + stooooora mjukisbyxor! Det är veeeerkligen det bezta som finns typ? Hahaha, wiiiiiie!
Annars då? Helt galet konstigt väder? Spööö regnar i typ 5 minuter sen soooool och fint väder? Haha, skit konstigt! Men har iaf pratat lite i telefon med olika människor och om ett tag blir det middag. Grillat + potatiiiis. Om ni undrade lixom... Men men, hörs senare. Puss!

Juste, va och handlade också. Fick med mej mina ääälskade nergidrycket + naturgodis!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Någon random lista, i brist på liv osv.

- Ska snart dra & handla -
1. ditt fullständiga namn? - Ebba Carlson
2. korrekt ålder? - 14, fyller 15 om 12 dagar haha..
3. längd? - Ingen aning, 165?
4. vikt? - Vet inte, men ändå... skit i det du.
5. smeknamn? - Hahha.. har inget?
6. vart bor du? - Sverige, Stockholm, Järfälla, Viksjö.
7. vad gör du på fritiden? - Är med kompisar, tränar och sån där skit.
8. beskriv ditt utseende -Kort, blond tjej.
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? - Min längd på håret, mina fötter, min lite otränade mage? :$
10. vad är du mest nöjd med? - Att jag är blond & blåögd.
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - Typ pippi långstrump utan det oranga håret. Eller nått... :)
12. vad vill du jobba som äldre? - MED BARN!
13. hårfärg? - Blondddddd
14. ögonfärg? - Blåa fast lite gröna också!
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Jag hatar när människor bossar runt, tror dom är nått. Usch, vill typ bajsa på dom och skicka dom till usa så de tror de är en hamburgare som sedans äts upp av en feeeet amerikanare där den som bossar sedan bajsas ut och skickas ut i havet.
16. kan du själv säga att du ser bra ut? - Nej.
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Mycket.
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Kan INTE gå utan att fixat mina ögonbryn, finns fan inte på världskartan!!
19. Någon vana? - Snarare tix... att ha vatten i munnen när jag går ut ur mitt hus. VARJE gång, HELA tiden.
20. lyckotal? - Äh, har väl inget? Men typ 8 då, mitt fotbolls nummer.


let me blow your mind tonight

Heeeej, slutade kvart i 2 idag efter en matte lektion då jag faktiskt jobbade bra, en timmes brännboll utomhus och ett teori pass i hemkunskap! Ahja, idag ska jag bara chilla hemma. Ska åka iväg och handla med pappa sen tror jag, energidrycker + frukt eller naturgodis? Ahja vi får se, sen ska jag ta igen de 2 bigbrother klippen från de senaste dagarna jag missat, sen kanske plugga lite hemkunskap! Men vi hörs sen, puss!



Hej aaalla

EBBA & MADDE HÄR! Sitter i skolan och blogggar som fucking no lifers men de så vi rullar. Jag (madde) har Svenska debatt med Eric och vi vet inte ens vad vi ska snacka om.. Lyckat..

yeeeah bjudarN


VS

Jag säge bara geee mej, jag är i himlen typ? Wäää, vill sååå gärna ha mjukis byxorna och body misterna... baam. De skulle sitta fint. Ska somsagt köpa typ 2 body mists sen fårn vs, hihi!

is IMPOSSIBLE, The word itself says I’M POSSIBLE.

Hejsan, har precis ätit lite choklad och hjälpt pappa med någon jobbgrej så jag får lite caaahs senare! Azuuum, sen har jag också hittat två victoria secret body mist's som jag måååste ha... Seriöst. När jag får min månadspeng nästa månad, bam, bom de kommer hamna hemma hos mig! Hihii, annars då?
Är helt galet trött så ska fan gotta i mig lite mer choklad. Sen får vi se va ja gör, kommer säkert somna skit tidigt idag också... Ahja. Vi hörs sen, puss!
Victoria's Secret - Mango Temptation Body MistVictoria's Secret - Lost in Fantasy Body Mist

knattefotboll

Sommaren 2011, ebbas landställe ♥

Heeej, hemma från knattebollen nurå! Det rullade på helt ok, bara att det regnade och att vissa barn är lite jobbiga men det funkar somsagt. Snart ska jag duscha sen käka lite middag, kanske kolla på bigbrother från igår också? Hahaha.. helt galet. Somnade innan halv 10 HAHAH. Ahja, hörs sen!

(a)

Hemma från skolan nu, som btw sög. T.ex så kom inte våran lärare till vår idrotts lektion? Jahap. Sen hade min lärare och jag ett otroligt onöödigt samtal, ååh blir så irriterad på såna människor. Ahja, knatteträning snart så måste fixa mej osv sen dra dit, hörs när jag kommer hem efter den för vår träning efter den är inställd! Hörs sen, pusss.
miss youuuuu

I skolaaaaaan


3 things you can’t recover in life. The MOMENT after it’s missed, The WORD after it’s said and the TIME after it’s wasted.

Godmorgon, torsdag idag. Sen är det bara fredag kvar och sen heeeelg! Idag har jag träslöjd fram tills lunch, sen ute idrott och sen engelska. Så det funkar väl. Annars då? Somnade helt galet tidigt igår. Halv 10...? Oh shit va tidigt, seriöst... ahja. Annars då? Har knatteboll + träning ikväll. Hörs sen, puss!

löparskor osv

Hemma nu, fick med mej ett par grå/rosa löpar skor som det så fint heter - nu ska jag äta middag, får se om jag skriver mer ikväll. Bror på, hörs sen.
saknar dej.

DU ÄR SÅ FUL OCH VIDRIG

Hej, har kollat på tv och sånt. Somnade i 30 minuter ungefär, gaaah så skönt. Mamma kom iaf och väckte mej så snart ska pappa och jag iväg till Stadium och kolla efter joggingskor till mig ( Vi har origentering på tisdag ... som jag förresten hatar av hela mitt hjärta. ) men men, sen blir det iaf middag.
Ingen träning för mej idag så som ni kanske fattar och annars är det väl otroligt synd att ni inte fattade det. Tänker absolut inte skriva varför här just nu. Och nej Ebba, det är inte det du tror det är, eller lite. HEJDÅ.

kollar tv :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

I'm drunk and you are still ugly.

Förra veckan eller så!
Hemma från skolan nu iaf, den flöt väl på bra. Eller hade matte och fick bestämda platser, hamnade inte brevi nååågon av de ja umgås med så fick typ bara 2 sidor gjort... Sen var jag irriterad hela lunchen och sen so i 2 timmar. Nu ska jag ringa mamma och äta nått, inte 100 att jag drar på träningen idag. Av olika skäl. Hörs sen!

/ m

FÖRLÅT FÖR ATT INTE JAG HAR BLOGGAT UNDER HELA DAGEN ELLER IGÅR MEN HADE JÄTTE MYCKET ATT GÖRA SÅ VA KNAPPT HEMMA. KOMMER VARA HEMMA EN HALVIMME NU SEN MÅSTE JAG UT IGEN OCH KOMMER HEM PÅ KVÄLLEN! JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT NI FÖRSTÅR!



HEJ HEJ ! SKRIVER MED CAPS NU .. ORKAR VERKLIGEN INTE ÄNDRA .. MEN KOM TYP NYSS HEM. SKA TAGGA UT KVART I TYP, SKA MÖTA LANJA PÅ STATIONEN OCH SEN SKA VI TILL OUTLET. MÅSTE TILL STADIUM OCH FIXA LITE SEN TAGGAR VI TILL TRÄNINGEN I KALLHÄLL. SKOLAN RULLADE PÅ OCH NU SKA JAG PLUGAG LITE SNABBT! PUSSSSSSSSSSSSSS !
image description

ONSDAG

Nu har jag ätit frulle och ska börja fixa mej sen dra till skolan.
Det är ju onsdag idag så bara 2 dagar kvar sen till heeeeeeelg, woop woop!
Hahah, men vi hörs sen när jag kommer hem. Har träning runt 7 sen då, puss.
För fula för att vara i stora bilder haha! Hörs seeeeeeen.

Sovmorgon imorrn!!

- Från i söndags -

Okeej, hej. Cyklade ner till knattebollen runt 20 över 4, sen körde vi till klockan 6 och då drog jag till min träning. Snacka om att mitt humör gick från bra till dåligt. Fyfan vad arg jag blev. Pajjade heeela träningen, usch. Tviiii. Annars då? Kom hem cirka halv 8, käkade middag sen duschade jag länge och vaaaaaaarmt (y)
Nu har jag iaf kollat på bigborther klippet från igår och ska väl antagligen vänta på att dagens bigbrother ska börja, om jag inte somnar innan dvs, är helt gaaalet trött!!¨
Min vecka :

Onsdag : Träning Torsdag : Knatteboll + träning Fredag : Vattenkrig med Madde&Ebba? Sen Ebba! Lördag : Elin Söndag : Chilla?

Hemma från pisstränin. hörs senare.


åååh haha hatar när man tror man publicerat inlägget...

Hey! Hemma från skolan nu, eller aa för typ en kvart sen!
Dagen då? Den har rullat på med film på svenskan sen spanska sen ea. Nu är jag iaf hemma och ska fixa nått att äta nu för har knatteboll samling halv 5 till 6, sen har jag riktigt träning från halv 6 till kvart över 7 men kommer komma en halvtimme senare där!
Ahja, ska fixa nått och äta nu somsagt sen dra på mig kläder + packa väskan sen draaaa! Hörs sen!



åmggg dregeeeel, ta mej tillbaka till italien2011, min bääästa utomlands resa nåågonsiin..

JAA, JAG HAR BILDBRIIIIST

Heej, skit dålig uppdatering idag men har inte ork att blogga i skolan från min cp mobil som är helt fuck up... laggar sönder så fort jag rör den typ haha...
Men kan berätta lite om min dag osv!
Hade först hemkunskap i skolan, gjorde fetaost paj till förrätt, lövbiff + klyftpotatis till varmrätt och hallon rutor till efterrätt sen hade jag no sen slutade vi 3! Då drog ebba och jag till jakan en snabbis, sen hem till mig. Bakade muffins sen åt vi på altanen i sooooolen (y) Runt 6 gick Ebba och jag ut och började gå mot henne, sen satte vi oss på trottoaren och snackade om en massa, myyyyys. Sen gick jag hem!

Snart ska vi käka middag, grillad korv mihiihihii sen ska jag kolla på bigbrother från igår och sen dagens klipp!

Imorgon då? Har knatteboll sen träning! HÖRS IKVÄLL, PUSS!
OLDIE

Svaaaaaaaaaaaaar

- Hihi, någon speciell anledning eller? :)

- tidsinställt -

Jag viiiill...
♦ Åka till usa... LA, NY, LV och allt det där! Fyfan, nästa år ska jag fan till usa med pappa... så är det bara!
♦ Vara käääär, hitta den där killen som får än att känna sig speciell. Älskad.
♦ Ha sommarlov nununununununu! Den 14/6, hihi då fan!
♦ Vara nöjd med mej sjääälv, asså helt och hållet.
♦ Skriva en bok om allt jag stör mig på. Människor jag ogillar och orsaken till det osv.
♦ Kunna sjunga skit bra, gaaah. Hade jag haft rösten hade jag aldrig pratat! Bara sjungit... haha fast jag gör det ändå hela tiden!



HÖRS IMORRN !

Nu ska jag fan gå och lägga mej, helt galet trött och det känns verkligen som att den här dagen gått i slowmotion! Har iaf hunnit kolla på bigbrother klipp, prata i telefon, planera lite saker och sitter forever alone framför youtube klipp och garvat då människor ramlat/gjort illa sig.

Ahja, har också hemkunskap imorgon då jag ska laga en 3 rätters sen no debatt + prov. Åååh fuck it, glömde att vi hade prov och har inget att plugga till... ååhbajsarsnettpåsånhärfuckingskit. Men men, sen efter skolan så ska jag vara med Ebba! Men godnatt så hörs vi imorgon!

HOLLISTER BODY MIST

Crescent BaySolana Beach
En sån här skaaa införskaffas innan maj är slut! I LOVE IT LALALLALALAALAAAA

HAHAHAHAHAH, där satt den!!!


Vääääädret i mitt hjärta, legat och sooolat osv.

Ojoj, dååålig uppdatering idag... Ahja!
Bakade mina muffins, sen drog jag till loppisen. Stod där mellan 10:30-13:00, haha Amanda och jag! Sen skjussade pappa mej till ica, jag och hannah handlade inför hemkunskapen imorrn.. man fick 300kr och ska göra en 3 rätters imorrn om ni undra hahah...

Sen köpte jag en glass och tog en promenad heeeem. Duschade sen kollade jag på tv med min bror. Om ett tag blir det middag sen får jag se vad jag gör. Puss!



Kolla va fint vi la upp de HAHAH

Nu drar jag till loppisen, vi hörs efter!

Jag.Ska.Ha.Den.


SÖNDAG MORGON, hahahaha jag fyller år om två veckor typ!

Heej, vaknade 8. Låg och drog mig en stund sen gick jag upp och bakade muffins. Dem är i ugnen nu, jag ska göra dom till loppisen hahaha. Jag är inte 4ever alone på riktigt som stället sej klockan 8 på morgonen och bakar haha...
Ahja, snart ska jag ta ut dem, hoppa in i duschen, fixa mej sen dra iväg och stå i loppisen ett tag! Sen drar jag till ica och möter hannah för vi måste handla till vårt hk pass imorrn osv. Hörs sen! PUSS!!

Ang frågor och sånt!

OBS : Om ni kommenterar här, vad det än gäller. Om ni nu t.ex har en fråga eller nått, snälla skriv inte anonymt. Då svarar inte jag, ip numret kan jag söka upp på 2 sekunder typ så skriv ert namn och ni får svar. Tack!
Annars då? Kom hem för en stund sen. Drog somsagt och träffade Elin, vi lekte lite hahah, var på högby taket osv. Sen drog vi till ''vår'' bussplats och tog massa bilder, skrattade och sånt! Mysigt! HAHAH, bildbomb elin la ut på sin blogg precis... slänger in några nu så hörs vi imorrn! PUSS!!
juste ! åt kebabpizza till middag ! tyckte ni skulle veta det... :D
Charmiga osv.

WOOP

sunset.paradiseForever Wild
Forever Wildsunset.paradise
NU DRAR JAG UT OCH TRÄFFAR ELIN MIN WB BAJSKORV! YÄYÄÄYYÄYÄY NEJ ASSÅ JAG EVT ITNE VA JA HAR FÖR PROBLEEEEM. ÄR SÅ FUCKING TRÖTT OCH HAR DURCKIT 3 ENERGIDRYCKER... NEJ MEN FKB. HAHAHAHAH NEJ MEN NU DRAR JAG, PUSS PÅ RUMPAN! ANALERNA! RÖVARNA! A$$EN!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


GOOD, BETTER, BEST. NEVER LET IT REST. UNTIL YOUR GOOD IS BETTER AND YOUR BETTER IS BEST

Världens bästa, finaste, vackraste, underbaraste, härligaste människa på jorden.

(Y)

Dricker energidryck och äter godis framför bigbrother klipp, skit kass uppdatering idag men är helt fucking slut. Venne varför men är gaaaalet trött. Ahja, vi hörs sen! PUSS PÅ ER!
image description

DUNKAR AVICII

image description
Hey, har stått ni loppisen nu och handlat med mamma. Godis och energidryck, nu ska jag se hur vädret är sen kanske lägge mej och sola? Vi får se, ahja, ville bara uppdatera! PUSS

LMFAO IGÅÅÅÅRRRR

Heeeej, när jag kom hem från LMFAO igår var jag heeelt död... Så somnade ganska snabbt med 2 täcken och massaaaa kuddar miihi!
Men kvällen då? Isan och jag drog dit diiiirekt efter skolan, sen vi sprang till stora scenen när de släppte in, isan ramlade (hahah) fast det var inte kul. Sen vi fick en plats 2 meter från scenen. Satt där mellan 3 och 6, åt, snackade med dom brevid osv. Sen 2 timmar innan den började så börjar alla loosers där bak kaoza och putta på som fan, sen en massa började trängas och vi + några tjejer brevid fick damp.
Ahja, runt 8 kom de ut på scenen och BAAAM, fan va coolt det va! Alla stod och hoppade osv, Isan och jag hamnade längst fucking fram! WOOP WOOP!! Men efter en kvart så fick vi typ panik osv så vi gick bort från stora scenen. Skit varma, irriterade, glada, arga osv. Träffade några vi kände osv! Sen fick min mobil sprickor över heeeela skärmen, så fort jag använder den lossnar glasflisor... lyckat osv!
Kom hem kanske 11? Deckade ganska fint sådär!
Ahja, skit bra kväll och vi stod fucking längst fram! I ER ALLA SOM SA ATT VI INTE SKULLE LYCKAS!!! Klockan 11 har jag iaf loppis med mitt lag till halv 2 kanske? Sen jag ska köpa gooooodis. Jag är så jävla trött så tänker fan inte göra nått idag.

Jävlar, va långt det blev! Ahja, credit till er som pallade läsa! HEJDOO, HÖRS SEN!



SHOPPING AGAIN AND AGAIN

Heeej, slutade 3 idag och då tog ja bussen hem diiirekt. Åt, fixade sen tog jag bussen 20 över och drog på knatteboll. Ååååh, var fett jobbigt. Ahja, sen drog ebba och jag och åt pommes på grillen, snackade osv! Mysigt! Kom hem strax efter 7 och nu sitter jag här och är nyyy duschad (y)
Hihih, åå jag har ett blåmärke på handen! Märkte nyss... k bry fakta...

Nej nu ska jag gå och fixa lite grejjer, platta håret, ta fram kläder osv osv. Sen blir det bigbrother min drog!
Åååh juste! Shoppade lite idag, fick med mej 2 linnen och sen fick jag en pjamas av ebba mihihi från london! Omg, dör va söt! Haha, tänker fan använda sovlinnet som ett vanligt! Tack bebiiiiguuurl :*
Tublinne Linne Pjamasbyxor Linne

chilling billing


Dagens

Skit dåliga bilder jag vet, men har inte tid med något annat! Det där blir iaf dagens, vitt linne från h&m och jeans från ginatricot. Det gröna ni ser ibland är min tandborste :$ Men men, vi hörs antingen i eller efter skolan! Puss.

USCH

Usch, hatar morgonar. Fryser alltid hueheu... Ahja. Ska fixa mej nu sen dra till skolan, får träffa ebba bebis idag också! hihi hon är hemma nu (y) Men vi hörs, puss!

SHOPPINGEN!

image description
Vitt linne, 99:-
image description
svart linne, 99:-
image description
trosor, 99:-. Maskara, 175:-
image description
t-shirt, 49:50:-
image description
Vitt tublinne, 99:-
image description
2 shorts, 199:- respektive 99:-

NÄSTA, JA LOVAR HAHA!

Heej, nu kan ja skriva lite ordentligt. Mamma kom och hämtade mej runt 4, vi drog till jakan c. Hittade lite saker osv. Sen åkte vi hem fast jag hoppade på cykeln ganska direkt påväg tillbaka mot jakan för att byta 2 saker, fick punka, däcket åkte av. Osv. Ahja, träffade amanda och izabella och bytte mina tröjor. Huehue... ska nog byta en till imorrn till en större storlek mihhihihii! Ahja, bilderna kommer upp senare ikväll. Orkar inte just nu! Men fick iaf med mej 2 par shorts, 4 linnen, trosor, maskara + en present till michaela! Awesome!
Men vi hörs ikväll då kommer allt upp va ja köpt! Nu ska jag duscha!



Saknar att vara bruuuuuuuunfis!

HOME !

Kom precis hem, lägger upp bilder på det jag köpt sen! Nu ska jag äta middag, puuuuss!

cuteish

Hemma från skolan nu, dagen kändes som en evighet fast jag hade sovmorgon?
Ahja... kom till skolan och fick veta att vi har till fredag på oss att göra en minst 10 minuter lång redovisning. Great, sen har vi ju bara 1 timme imorrn att arbeta med det sen 2 timmar på fredag. Åååh, sug av mej eller nått.
Haha, på rasten gick jag och Isan till turken och köpte glass... hypade som vanligt över fredag mhihi (y)
Snart kommer iaf mamma och hämtar mej sen drar vi till jakan! Vi hörs efter för måste fixa mej lite nu, puss!

image description

cuteish

Hemma från skolan nu, dagen kändes som en evighet fast jag hade sovmorgon?
Ahja... kom till skolan och fick veta att vi har till fredag på oss att göra en minst 10 minuter lång redovisning. Great, sen har vi ju bara 1 timme imorrn att arbeta med det sen 2 timmar på fredag. Åååh, sug av mej eller nått.
Haha, på rasten gick jag och Isan till turken och köpte glass... hypade som vanligt över fredag mhihi (y)
Snart kommer iaf mamma och hämtar mej sen drar vi till jakan! Vi hörs efter för måste fixa mej lite nu, puss!

image description

charmigt osv


FUCKING 24+ UTE! :DDDDDDDD

Kom fan knappt upp imorse... ahja. Har sovmorgon idag, men nu ska jag fixa mig. Annars då? Min röst är fuck'd up. Jag skäms asså...

:)))))))))

Förr alla skrev över hela facebook typ ''killar som...'' eller ''tjejer som...'' nu alla bombar med en massa hat osv. Förut converse var fett inne, nu hypar alla över airmax typ? Hej fiskar, hejdå. Nej men seriöst, alla följer typ strömmen? Och när en börjat skriva om nått så skriver a l l a det. Snälla jag fattade vid första gången att killar med hockey rumpor är sexigt, okeeej? Alla tjejer behöver inte skriva det. Och det är inte bara det, det är bara några exempel. Nu förtiden nästan alla tjejer står på sina bilder och putar med rumpan och typ gör lite duckface och någon wb bitch blick känns det som. Snälla, vart tog léendena vägen och att inte vara som exakt alla andra?
Just saying, jag är ingen hatare jag var bara tvungen att få detta saaaagt.

HAPPINESSSSSSS

Heey, har för ett tag sen käkat middag. Grillat på altanen, standaaard (y)
Älskar att ha altan och grill mihihi, sååå mysigt! Ahja, har lixom lite löust att blogga med inget att skriva om direkt? Men jag slänger in en bild på baseball jackan jag beställde, lite besviken på att den jag ville ha inte fanns men men! Den här va också snygg så de rullar! Annars då? Är allmänt taggad på livet, ska kika på lite saker i jakan imorrn, present, maskara, bikini, linne osv. På torsdag är det knattefotbolll + träning ( träningen är jag osäker på om jag ska vara med på! ) sen på fredag är det lmfao med Isan! WOOP WOOP!
Sen är det ju maj nu också, 23 dagar kvar tills min födelsedag, lite mer än en månad till skolavslutning och sen är det sommarlov. Fyfan va skönt! Tänker satsa ordentligt nu i skolan tills lovet, i'm happy and u know it, i show it tralalalalal. Hakuna matata!
FSBL Popper Contrast Baseball Jacka

HEJ

Min cp snygga baseball jacka som jag beställde var slut... åh den var så jääävla snygg!!
Men men... hittade en annan snygg så jag beställde den nyss! Ni får se den senare, ahja glad är jag iaf! Har precis legat ute i solen, mihii somnade en stund... Om ett tag blir det middag, grillat kött med pommes. Sen tänker jag platta håret och kolla på bigbrother!
Annars då? Imorrn börjar skoooolan, asså nej jag vill och orkar inte. Ahja. Efter blir det jakan en snabbis med mamma, men vi hörs sen. PUSS
ååh va fuuul, men men. isan vacker som usual.

VALBORG

Heej, skit dålig uppdatering från min sida meeen har haft fullt upp.
Men kan berätta lite ändå!
Igår : Mötte upp Isan på cykeln runt 2, sen drog vi till mig. Chillade, fixade oss och samlade lite ved thihi. Runt 6 kom lite gäster och vi grillade korv och marshmellows (tradition i min familj!!) hihi!! Sen efter ett tag hoppade vi på cykeln och drog mot baset! Köpte en helium ballong och mötte upp Adam, Jonte & Oliver. Var med dom typ hela kvällen, andades in helium. HAHAH, åherre va kul!! Sen drog vi hem till Jonte en stund och runt halv 12 var Isan och jag hemma! Skit kalla var vi så myste ner oss i sängen med filtar, kuddar osv och en massa snacks sen somnade vi fint till ''trassel'' mihih.
Idag : Vaknade runt 11? Venne, Isan sov så jag gjorde frukost till oss och gick ner med det. Vi åt framför ''trassel'' som vi inte såg klart igår sen åt vi lite glass mihihi och ringde människor på viber. Sen fixade vi lite, käkade melon och gick ut och kikade lite boll tills hon drog hem.
Nu är jag iaf nyduschad och ska kolla på 3 avsnitt bigbrother, Hakuna matata!



Tyga - Rack City


Spola till 0:21 rack city bitch rack rack city bitch

ser du stjärnAn o de blååååå

VAKNA NU, HAR INGEN RÖST. FML.

RSS 2.0